Obavijesti


8.5.2009.

Poziv na planiranje programa Mjeseca hrvatske knjige 2009

Cijenjene kolegice i kolege,
Obavještavamo vas da smo započeli pripreme za ovogodišnju manifestaciju MJESEC HRVATSKE KNJIGE 2009.
Programski odbor održao je 1. sjednicu 23. travnja i započeo dogovore o koncepciji središnjih programa ovogodišnje manifestacije koja je posvećena Godini astronomije.
Pozivamo vas da sudjelujete u njihovom osmišljavanju i predložite, ukoliko želite, neki program koji bi se održao u vašoj sredini (svečanost otvaranja, tribina, okrugli stol, ... i dr.). Molimo vas da nam vaše prijedloge pošaljete do 1. lipnja 2009. kako bismo ih mogli razmotriti i objediniti, a s ciljem unapređenja dosadašnjih dosega središnjih programa manifestacije. O zaključcima Programskog odbora, s utvrđenim središnjim programima manifestacije, obavijestit ćemo vas početkom srpnja.

Pozivamo vas, također, da započnete i s planiranjem programa koji će se realizirati u vašim sredinama u razdoblju od 15.10. do 15. 11. 2009. godine. Rok predaje programa (zbog tiskanja programske knjižice) je 31. kolovoza 2009. Molimo vas da se držite prijašnjih uputa o pisanju programa (što kraće i točnije, s podacima o mjestu i vremenu događanja, punim imenima i prezimenima sudionika). Programe ćete moći unositi u web obrazac od 15. lipnja 2009. preko mrežnih stranica Knjižnica grada Zagreba http://www.kgz.hr/ ili portala narodnih knjižnica http://www.knjiznica.hr/home.php. Podsjećamo vas da je programe moguće unositi u više navrata, jedino morate zapisati vaš PIN kako biste mogli pristupiti vašem obrascu i vršiti dopune i izmjene.

Sve obavijesti o tijeku priprema manifestacije bit će redovito objavljivane na web stranicama Knjižnica grada Zagreba (adresa: http://www.kgz.hr/) u posebnoj rubrici MJESEC HRVATSKE KNJIGE. Sve ostale ili dodatne informacije: Zdenka Sviben, tel. 4693-328, faks 4572-089 ili e-poštom: zdenka.sviben@kgz.hr ili Ivančica Đukec, tel. 4694-353, faks 4694357, e-poštom: ivancica.dukec@kgz.hr

Zahvaljujemo na dosadašnjoj uspješnoj suradnji.
Srdačno

Predsjednica Programskog i organizacijskog odbora
ravnateljica Knjižnica grada Zagreba

Davorka Bastić, prof.